Баклажани, тушковані з овочамиЧас приготування: 50 хв Восени з'являється така велика кількість овочів, що не знаєш куди їх всіх подіти, тому рецепт приготування баклажанів тушкованих з овочами ідеально підходить для цієї пори. Опис приготування: Взагалі, таке з'єднання баклажан з овочами не строге. До нього можна додавати інші овочі, які вам більше подобаються. Також таку овочеву суміш можна загасити і з будь-яким фаршем. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви/Рагу Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Баклажани, тушковані з овочами Спочатку потрібно очистити і нарізати всі овочі, не забуваючи їх промити. Баклажан від шкірки чистити не обов'язково, оскільки той може втратити форму. Нарізаємо його на великі кубики. Перчики очищаємо від насіння і нарізаємо їх часточками. З цукіні чинимо точно також як і з баклажаном. А ось помідори краще позбавити від шкірки, для цього робимо невеликий надріз і на шкірці і опускаємо його на хвилинку в окріп. Після цього також крупно його нарізаємо і приєднуємо до інших овочів. Лук очищаємо від лушпиння, нарізаємо його півкільцями і відправляємо до його побратимам по грядці. Ставимо сковороду з маслом на повільний вогонь, кидаємо в неї цибулю, трохи обсмажуємо його, а потім туди ж кидаємо і перчики, обсмажуємо їх ще хвилини 2. Не забуваємо при цьому перешкодити лопаткою. До перцям і цибулі додаємо помідори і знову їх обсмажуємо хвилини 2 Беремо каструлю, туди викладаємо весь вміст сковороди і до нього додаємо овочі, що залишилися. Перчимо, солимо їх і перемішуємо. Заливаємо водою так, щоб вона повністю закрила овочі. Накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо близько півгодини. До того поки баклажан не стане м'яким. Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Баклажани, тушковані з овочами у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Баклажани, тушковані з овочами. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 91