Кабачки по-іспанськиЧас приготування: 20 хв Цей рецепт приготування кабачків по-іспанськи можна відмінно застосовувати, коли треба буде приготувати особливий сніданок або ситний, але вишуканий полуденок. Така тортилья з кабачками - саме те! Опис приготування: Як бачите, кабачки по-іспанськи дуже нагадують наш звичайний ранковий омлет, тільки називаються вони по-іншому. Але ж від цього менш смачним страва не стане, правда? Плюс, знаючи, як приготувати кабачки по-іспанськи таким ось способом, ви завжди зможете удосконалити і урізноманітнити рецепт на свій розсуд. Удачі! Призначення: На сніданок Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок/Яйця Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Іспанська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Кабачки по-іспанськи 1. Кабачок натираємо на тертці або ріжемо соломкою. Часник і петрушку подрібнюємо. Обсмажуємо на рослинному маслі. 2. Поки смажаться овочі, яйця збиваємо разом з молоком, сіллю і перцем. Ретельно вимішати до однорідності, заливаємо сумішшю овочі. 3. Через кілька хвилин акуратно переверніть омлет іншою стороною і підсмажте і з іншого боку. 4. Можна подавати! Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Кабачки по-іспанськи. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Кабачки по-іспанськи - унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 62