Вершкове різотто з овочамиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Різотто є одним з багатьох прекрасних страв італійської кухні. Ось версія з овочами. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Крупи/Рис Блюдо: Гарячі страви/Різотто Географія кухні: Країни Європи/Італійська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Вершкове різотто з овочами Очистити і нарізати дрібно 1 цибулю-шалот. Очистити і нарізати молодий лук, і білу і зелену частину. Цвітну капусту розділити на маленькі шматочки. Морква, кольрабі та ріпу нарізати соломкою. Кабачки ріжуть на маленькі шматочки. У каструлі закип'ятити воду, посолити, додати курячий кубик. Недовго поварити кольрабі, поки він не стане ніжним. Дістати, остудити в холодній воді, відкласти в сито. Зробити це з усіма овочами, крім цибулі-шалот і зеленої цибулі. Візьміть 950 мл овочевого бульйону. Розігріти 6 столових ложок оливкової олії у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і зелену цибулю, сіль і перець і смажити протягом однієї хвилини або двох. Додати рис. Ретельно переміщати і обсмажити протягом 2-3 хвилин, поки він не стане перловим raquo ;. Додати овочевий бульйон. Готувати рис, коли він буде майже готовий, але ще не зовсім сухий, додати овочі, обережно перемішати. Влити вершки. Додати тертий пармезан, переміщати і готувати ще 2-3 хвилини. Подавати гарячим з листом базиліка. Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Вершкове різотто з овочами в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Вершкове різотто з овочами. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 35