Відбивні з індичкиЧас приготування: 30 хв М'ясо індички вважається дієтичним. Воно дуже смачне і ніжне. Я роблю відбивні з індички. Вони виходять ніжними і все в моїй родині оцінили це блюдо. Пропоную його рецепт. Опис приготування: Відбивні з індички майже дієтичне блюдо. Відбивні з індички я подаю з різними овочами, які є в даний момент будинку. Відбивні з індички можна їсти і з будь-яким гарніром - рисом, гречкою, картопляним пюре. Відбивні з ідейки виходять соковитими і ароматними. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/Легка вечеря/Дієтичний вечерю Основний інгредієнт: Птах/Індичка/Філе індички Блюдо: Гарячі страви/Відбивні Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Відбивні з індички Філе індички миємо й нарізаємо на порційні шматочки. Відбиваємо філе кухонним молоточком. Солимо і перчимо. Можна додати будь-які спеції: сушений кріп, куркуму, сушений часник. Яйця збиваємо вінчиком. Насипаємо в тарілку борошно. Кожен шматок відбивної індички занурюємо спочатку в яйце, потім в борошно. Смажимо на попередньо розігрітій сковороді на середньому вогні до золотистої скоринки близько 5 хвилин з кожного боку. Краще смажити відбивні під кришкою. Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Відбивні з індички - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Відбивні з індички в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 247