Маслюки, тушковані з картоплеюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Маслюки - це грибочки, які люблять усі. Адже вони володіють неперевершеним смаком і ароматом. Пропоную рецепт тушкованих маслюків в сметані, а на гарнір відварну картопельку. Дуже смачно! Опис приготування: Це класичний рецепт приготування маслюків, тушкованих з картоплею. Маслюки очищаємо від плівок, промиваємо і обсмажуємо з цибулею і часником у вершковому і оливковій олії. Також разом з маслятами смажимо білі сушені гриби - вони додадуть страві ароматності. Наприкінці кладемо сметану і тушкуємо страву на середньому вогні. Думаю, картопля краще відварити заздалегідь. Гарного дня! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Картопля/Гриби/Маслюки Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Маслюки, тушковані з картоплею Маслюки промийте і очистіть капелюшки від плівок. Цибулю і часник дрібно нарізаємо. На сковороді розігрійте вершкове і оливкове масло. Обсмажте цибулю і часник. Сушені гриби промийте і поріжте смужками. Додайте на сковороду до цибулі і часнику маслюки і сушені гриби. Обсмажте їх на середньому вогні до випаровування рідини, постійно помішуючи. Це займе десь 35-40 хвилин. У самому кінці додайте сметану, тушкуйте ще 5 хвилин. До столу подавайте з картопляним гарніром. Смачного! Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Маслюки, тушковані з картоплею. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Маслюки, тушковані з картоплею ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 283