Маслюки, смажені в сметаніЧас приготування: 45 хв Як приготувати тільки зібрані в лісі маслюки? Є просте кулінарне рішення! Як на мене, дуже смачно буде, якщо обсмажити маслюки в сметані з додаванням цибулі і мускатного горіха! Опис приготування: Ділюся з вами секретом, як приготувати маслюки, смажені в сметані в домашніх умовах. Вам потрібні такі інгредієнти: маслюки, мускатний горіх, масло рослинне, сіль і сметана. За бажанням можете додати свої улюблені спеції, а на гарнір приготувати картопляне пюре. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Молочні продукти/Сметана/Маслюки Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Маслюки, смажені в сметані Маслюки ретельно промийте, очистіть від сміття та зайвих частинок. А потім відваріть в киплячій підсоленій воді 10-15 хвилин. На сковороді розігрійте олію, обсмажте дрібно порізану цибулю до м'якості, а потім додайте гриби. Тушкуємо до тих пір, поки з грибів не випарується вся волога. Додаємо сметану, мускатний горіх і сіль за смаком. Ретельно все перемішуємо і ще пару хвилин тримаємо гриби на вогні. Смачного! Тепер ви знаєте як приготувати домашній Маслюки, смажені в сметані raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Маслюки, смажені в сметані можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 378