Люля-кебаб з м'ясаЧас приготування: 30 хв Рецепт люля-кебаб з м'яса від інших рецептів люля-кебаб відрізняється тим, що в рецепті дійсно чисте м'ясо з додаванням тільки невеликої головки цибулі, солі і перцю. Зазвичай додається зелень. Опис приготування: Люля-кебаб з м'яса відмінна альтернатива шашлику! Те ж чисте м'ясо, тільки м'яке і ніжне. Воно по зубах будь-кому, особливо літнім людям. Не забувайте основний прийом приготування люля-кебаб: потрібно гарненько відбити м'ясо. Візьміть простору чашку, вимісити фарш і потім беріть в долоню невеликі шматочки і з силою кидайте його знову в чашку. Процедуру робіть не менше п'яти хвилин, а краще подовше. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо Блюдо: Гарячі страви/Кебаб Географія кухні: Арабська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Люля-кебаб з м'яса Підготувати продукти. Фарш посолити, поперчити, додати цибулю і соду. Фарш добре вимісити і поділити на частини. Сформувати довгі кебаби і укласти їх на деко. Випікати 10 хвилин при 220 градусах, злити зайву рідину і пекти ще 10 хвилин. Подати люля-кебаб з м'яса з рисом і цибулею. Смачного! Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Люля-кебаб з м'яса гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Люля-кебаб з м'яса - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 104