Лосось по-італійськи![]() Час приготування: 30 хв Хочу поділитися пс вами святковим середземноморським рецептом лосося по-італійськи. Лосось завжди дуже смачний, а в цьому рецепті з маслинами, базиліком і помідорами ще й ароматний! Пробуйте нове! Опис приготування: Щоб приготувати лосось по-італійськи в філе зробіть невеликі надрізи, але не прорізайте шкіру. У надрізи покладіть базилік, половинки помідорів і маслини. Філе збризніть оливковим маслом. Цей оригінальний рецепт добре подавати гостям, так як незмінно блюдо викликає масу захоплень і питань. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Корисний обід/Романтична вечеря Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Лосось Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Лосось по-італійськи ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Лосось по-італійськи - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Лосось по-італійськи в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 33