Шашлик в духовці в рукавіЧас приготування: 40 хв Пропоную неймовірно простий і навіть мінімалістський рецепт - шашлик в духовці в рукаві. Ми будемо готувати баранину, однак, цей рецепт підійде для приготування та іншого м'яса або птиці. Опис приготування: Цей, можна сказати, незвичайний рецепт я зустріла в інтернеті, який туди потрапив з вуст афганістанцев, які проживають за межами своєї батьківщини. Рецепт шашлику в духовці в рукаві, по суті, полягає в тому, що м'ясо спочатку уварюється, а потім вже обсмажується і набуває апетитну кірочку, властиву шашлику, приготовленому на вугіллі. Ну, про все це та багато іншого - в рецепті;) Читайте, мотайте на вус і сміливо готуйте - ви здивуєтеся, що смачний шашлик можна приготувати і в домашніх умовах! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/День народження/Новий Рік/Ювілей Основний інгредієнт: М'ясо/Баранина Блюдо: Гарячі страви/Страви в рукаві/Шашлик Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Шашлик в духовці в рукаві М'ясо гарненько промиваємо, просушуємо нарізаємо на не дуже великі шматочки (в величину з волоський горіх). Шматочки досить щільно один до одного нанизуємо на шампур, гарненько обсипаємо крупною сіллю і перцем. Шампур повинен бути невеликого розміру, щоб вільно містився в духовку. Духовку розігріваємо до 170 градусів. Нанизані шампури укладаємо в рукав і щільно закриваємо. Шампури не повинні стикатися один з одним. Готуємо м'ясо близько 10 хвилин. За цей час м'ясо повинно рівномірно біліть. Потім розкриваємо рукав і дістаємо шампури. У духовці встановлюємо режим гриль і на самий верхній ярус, приблизно таким чином як на фотографії, розкладаємо шампури з м'ясом. Деко, під шампурами повинен бути чорного кольору. Готуємо м'ясо від 10 до 20 хвилин (залежить від духовки). Кілька разів перевертаючи шампури, м'ясо повинно покритися апетитною скоринкою. Потім м'ясо перекладаємо на блюдо і подаємо до столу. Подавати слід з салом і скибочкою лимона. На гарнір найкраще підійдуть свіжі овочі, зелень або салат з овочів, заправлений лимонним соком і оливковою олією. Смачного! Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Шашлик в духовці в рукаві. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Шашлик в духовці в рукаві, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Шашлик в духовці в рукаві у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 243