Підберезники у вершкахЧас приготування: 40 хв Підберезники - гриби ніжні і смачні. А якщо їх ще посмажити у вершковому соусі - взагалі смакота. Спробуйте! Опис приготування: Сьогодні пропоную вам рецепт підберезників в вершках. Все, що потрібно - це згасити гриби, а після додати цибулю, вершки і спецій. Почекати 5 хвилин і подавати на стіл! Удачі! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Підберезники Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-5 Як приготувати Підберезники у вершках 1. Очистіть підберезники від сміття, відріжте червиві місця. Мити підберезники не раджу, так як будуть гірчити. Просто пройдіться ножем і вичистіть всі брудні місця. 2. Поріжте гриби великими шматочками і відправте на сковороду на 30 хвилин. Зачекайте поки не випарується випущена підберезники вода. 3. Потім додайте рослинного масла, гуртки ріпчастої цибулі і смажте до золотистого кольору. За смаком додайте солі і перцю, залийте вершками. Через 3-5 хвилин страва готова! Смачного! За цим рецептом приготувати Підберезники у вершках дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Підберезники у вершках просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 68