Солоні підберезникиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Солити гриби гарячим способом - найшвидше і просте рішення. У солоні підберезники додаються трави та спеції, наприклад, листя смородини, вишні і лавровий лист. Спробуйте приготувати! Опис приготування: До вашої уваги класичний рецепт приготування солоних підберезників. Особливу увагу приділіть очищенні грибів. Якщо вам здається, що ніжки грибів погані - краще їх відрізати і солити тільки капелюшки - є ризик, що підберезники, солоні цілком, будуть гірчити. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Підберезники Блюдо: Заготовки/Соління Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Солоні підберезники Підберезники промиваємо, очищаємо і відварюємо в підсоленій воді 20 хвилин, видаляючи піну. На дно стерилізованих банок викладаємо кріп, листя смородини і перець горошком, потім шарами кладемо гриби з сіллю і так до самого верху. Все готово! Гриби зберігаємо в прохолодному місці. Смачного! Солоні підберезники - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Солоні підберезники в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 91