Рулетики з свинини, запечені в духовціЧас приготування: 1 ч. 40 хв Рулетики з свинини, запечені в духовці - найпростіше блюдо домашньої кухні, яке виходить настільки ефектним і смачним, що його не соромно поставити і на святковий стіл. Опис приготування: Рулетики з свинини, запечені в духовці - одне з моїх найулюбленіших страв. Підготовка інгредієнтів до запікання забирає буквально 20 хвилин, та й самих інгредієнтів потрібно небагато. Можна сказати, що рулетики з свинини, запечені в духовці - це моє фірмове блюдо, оскільки під час більшості святковий застіль я готую саме це. Рецепт перевірений часом, так що не сумнівайтеся - вийде смачно;) Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Новий Рік/Святковий обід/Сімейна вечеря Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви/Рулети Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Як приготувати Рулетики з свинини, запечені в духовці Інгредієнти. Ескалопи зазвичай продаються досить товстими, тому кожен ескалоп потрібно розрізати навпіл уздовж. Кожен ескалоп гарненько відбиваємо, натираємо сіллю і перцем. Тепер візьмемося за начинку: сир натремо на крупній тертці, гриби та томати наріжемо невеликими шматочками, зелена цибуля дрібно нашаткувати. Солимо, перчимо до смаку. Кожен ескалоп змащуємо гірчицею. Викладаємо на кожен ескалоп невелику кількість начинки. Звертаємо рулетики, укладаємо їх у форму для запікання швом вниз. Змішуємо до однорідності майонез, оливкова олія і вино. Заливаємо соусом рулети. Запікаємо приблизно 1 годину при 190 градусах. Рулети повинні покритися красивою скоринкою, але всередині залишитися м'якими. Подавати гарячими. Смачного! :) Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Рулетики з свинини, запечені в духовці в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Рулетики з свинини, запечені в духовці не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 52