Яловичі котлети з сиромЧас приготування: 30 хв Яловичі котлети з сиром - дуже простий рецепт дуже непростих котлет. Приготувати яловичі котлети з сиром зможе навіть школяр, однак виходять вони дуже смачними, ніжними і незвичайними. Опис приготування: Котлети - мабуть, універсальне блюдо, коли потрібно швидко приготувати смачний і ситний обід або вечерю. Однак і котлети готувати можна по-різному, вносячи різноманітність в приготування. Наприклад, в даному випадку я розповідаю, як приготувати особливо ніжні і соковиті яловичі котлети з сиром. Такі котлети виходять більш пишними, ніжними і смачними - особливо, якщо використовувати хороший сир. Призначення: На обід/На вечерю/Обід за 30 хвилин/Швидкий вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина/Фарш Блюдо: Гарячі страви/Котлети Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Яловичі котлети з сиром Інгредієнти. Хліб замочуємо в вершках. Пропускаємо через м'ясорубку яловичину, цибулю, часник і замочений у вершках хліб. Вбиваємо яйце. Одержаний фарш солимо, перчимо і гарненько перемішуємо. Чим якісніше замішаних - тим ніжніше будуть котлетки. Сир натираємо на крупній тертці і додаємо до фаршу. Гарненько перемішуємо. Формуємо котлетки (можна руками, але я використовую для цього формочку для печива - так котлети виходять більш рівними і красивими). Обвалюємо кожну котлету в сухарях. У сковороді розігріваємо олію, кладемо туди котлети. Обсмажуємо котлети з обох боків до золотистої скоринки. Покрилися скоринкою, але ще не доведені до готовності котлети кладемо у форму для запікання і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 10 хвилин. Готові котлети дістаємо з духовки і подаємо з улюбленим гарніром. Смачного! Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Яловичі котлети з сиром - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Яловичі котлети з сиром в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 78