Свиняча корейка з травамиЧас приготування: 1 ч. 30 хв Рецепт приготування запеченої свинячої корейки з розмарином, чебрецем, шавлією, чабером, цибулею, часником і соусом з вермуту, гірчиці і вершкового масла. Опис приготування: Свинячу корейку добре подавати з картопляним пюре. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Закуски Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Свиняча корейка з травами 1. Розігріти духовку до 175 градусів зі стійкою в середньому положенні. Висушити свинину і приправити 1? чайної ложки солі і 1? чайної ложки перцю. Розігріти 1 столову ложку оливкової олії в широкій каструлі на середньому вогні. Обсмажити свинину з усіх боків і викласти на велике блюдо. Викласти половину всіх трав на деко. 2. Перемішати дрібно нарізану цибулю-шалот, подрібнений часник, гірчицю і 1 столову ложку оливкової олії. Змастити свинину з усіх боків. Покласти поверх трав. Запікати в духовці 1 годину. 3. Посипати свинину залишилися травами і полити 1 чайною ложкою олії. Продовжувати випікати від 5 до 15 хвилин, поки м'ясної термометр не реєструватиме температуру 60-63 градуси. Викласти свинину на обробну дошку і дати охолонути від 15 до 25 хвилин. У цей час зробити соус. Нагріти каструлю, де смажилася свинина, на середньому вогні. Додати вермут і гірчицю, довести до кипіння, помішуючи і зчищаючи жир, що залишився, поки рідина не зменшиться вдвічі. Додати курячий бульйон і тушкувати 3 хвилини. Процідити суміш через дрібне сито. Якщо у вас вийде більше, ніж 1? чашки, кип'ятити суміш до зменшення; якщо менше - додати води. 4. Розтопити вершкове масло в середній каструлі на середньому вогні. Додати борошно і готувати, збиваючи, до блідо-золотистого кольору, близько 3 хвилин. Збити з вермутом і варити, поки соус трохи не загусне, близько 3 хвилин. Подавати нарізану свинячу корейку з приготовленим соусом. Завдяки нашому сайту у вас з'явився шанс дізнатися, як готувати Свиняча корейка з травами в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі потрібні продукти, зазначені в розділі - інгредієнти. Тут вказано класичний склад кулінарного виробу, але ви з легкістю можете поміняти його в залежності від своїх уподобань. Хороші спеції додадуть вашому шедевру незабутній аромат. Свиняча корейка з травами - відмінний вибір, це простий і смачний спосіб здивувати своїх близьких. Як готується це блюдо, вам підкаже рецепт, що включає в себе докладний опис кожного кроку з фото. Сподіваємося, приготування не забере у вас багато часу і сил, і кулінарія назавжди стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався вийшов домашній Свиняча корейка з травами, подякуйте за це автора наданої інформації. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 19