Свинина в журавлинному соусіЧас приготування: 55 хв Рецепт приготування свинячої вирізки з цибулею, червоним вином і журавлинним соусом. Опис приготування: Ароматна свинина з пікантним кисло-солодким журавлинним соусом - справжнє святкове блюдо. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина/Ягоди/Журавлина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Свинина в журавлинному соусі 1. Розігріти духовку до 220 градусів. Приправити свинячу вирізку сіллю і перцем. Нагріти 2 столові ложки оливкової олії і 2 столові ложки вершкового масла в сковороді на сильному вогні. Обсмажити вирізку з усіх боків, використовуючи щипці. Зняти сковороду з вогню і поставити в духовку на 10-15 хвилин. Викласти свинину на обробну дошку і дати охолонути. 2. Приготувати журавлинний соус. Промити журавлину під прохолодною водою. Викласти в каструлю. Влити 1 склянка журавлинного соку і 1 стакан кленового сиропу. Додати апельсиновий сік, перемішати все разом і довести до кипіння. Зменшити вогонь і продовжувати варити близько 10 хвилин, поки соус не загусне. Вимкнути вогонь. 3. В окремій сковороді нагріти 1 столову ложку оливкової олії і 1 столову ложку вершкового масла на середньому вогні. Додати нарізану цибулю і смажити протягом хвилини, потім влити вино (якщо використовується) і курячий бульйон. Перемішати, потім додати журавлинний соус. Готувати на середньому вогні протягом 2-3 хвилин. Додати курячий бульйон при необхідності для досягнення потрібної консистенції. Додати сіль, перець і приправи за смаком, якщо необхідно. 4. Нарізати свинячу вирізку. Полити журавлинним соусом зверху. Подавати з картопляним пюре Ви напевно не з чуток знаєте, що Свинина в журавлинному соусі - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Свинина в журавлинному соусі в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 32