Свинячі вуха з квасолею по-селянськиЧас приготування: 1 ч. 30 хв У даному рецепті приготавливаются свинячі вуха з квасолею по-селянськи, зовсім не складний рецепт. Всі любителі щільно поїсти будуть раді цій страві. Опис приготування: Свинячі вушка і квасоля, з додаванням перцю і тиск часнику, і до того ж ще з соусом, утворює дуже смачне і ситне блюдо. На вечерю, звичайно ж, залишати його ніяк не рекомендується. Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина/Субпродукти/Вушка Блюдо: Гарячі страви/За-селянськи Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Свинячі вуха з квасолею по-селянськи 1. Квасоля замочуємо з вечора (залити гарячою водою), вранці воду зливаємо, квасоля промиваємо, пересипаємо її в каструлю або казан, заливаємо її свіжою водою. Після закипання обов'язково зливаємо воду і за новою, ставимо варитися квасолю. Квасоля краще варити, міняючи воду три-чотири рази (для кращого видалення непотрібних речовин). 2. За згинах розрізаємо свинячі вуха, добре їх вичищаємо, можна їх ошмаліть на відкритому вогні, і під проточною водою добре їх промиваємо. 3. Укладаємо в каструлю вуха і заливаємо водою. Після того як вода закипить, зливаємо її. Промиваємо вуха, видаляючи залишок піни, і ставимо варитися. Після того як закипить вода, додаємо лаврового листа, цибулину і перець-горошок. Варимо вуха приблизно одну годину, потім охолоджуємо і нарізаємо їх. 4. Очищаємо велику цибулину і очищаємо її, потім нарізаємо кільцями. До золотистого кольору, на гарячій сковороді обсмажуємо кільця цибулі. 5. Приготуємо соус: змішуємо пасту-томат зі сметаною, перцем, сіллю, роздавлений часник і додаємо хмелі-сунелі. Додаємо тертого хрону. Соус добре збиваємо, до однорідної маси. 6. Смажений лук змішуємо з нарізаними вухами і квасолею, трохи солимо і перемішуємо. Викладаємо в тарілку. Додаємо соус і трохи зелені. Блюдо готове. Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Свинячі вуха з квасолею по-селянськи. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Свинячі вуха з квасолею по-селянськи. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 141