Свиняча вирізка з солодким соусомЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування соковитої свинячої вирізки з медовим соусом. Опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. У сковороді нагріти масло і мед на середньому вогні, помішуючи, щоб розтопити вершкове масло. Приправити свинину 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. Смажити до злегка коричневого кольору, близько 5 хвилин. Перевернути і смажити на іншій стороні до коричневого кольору, близько 5 хвилин. Зменшіть вогонь, якщо мед починає пригорати. Поставити сковороду в духовку і випікати, поки свинина не буде готова, від 7 до 10 хвилин. Викласти свинину на тарілку. Додати воду в сковороду, нагріти на середньому вогні. Додати накопичені соки свинини і кип'ятити на повільному вогні, поки соус не зменшиться в обсязі приблизно до 1/2 склянки. Нарізати свинину по діагоналі і подавати з солодким соусом. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина/Свиняча вирізка Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Спробуйте приготувати Свиняча вирізка з солодким соусом в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Свиняча вирізка з солодким соусом можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 48