Свиняча вирізка в журавлинному соусіЧас приготування: 50 хв Рецепт приготування свинини в кисло-солодкому соусі. Святкове блюдо. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина/Свиняча вирізка Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Свиняча вирізка в журавлинному соусі Включити духовку. Залити оливкова олія в сковороду. Видалити зайвий жир з вирізки. Щедро посолити і поперчити. Поставити сковороду з вирізкою в нагріту духовку. Запікати протягом 15-20 хвилин. Дрібно порізати цибулю. Обсмажити цибулю в 1 ст. л. оливкової олії на середньому вогні. Залити 1/2 склянки червоного вина. Коли вино википить наполовину, залити курячий бульйон. Додати щіпку розмарину. Влити журавлинний соус. До цього часу м'ясо повністю готове. Залити трохи жиру від м'яса в журавлинний соус. Перемішати. Готувати 3-4 хвилини. Нарізати вирізку скибочками. Викласти на блюдо, полити соусом. Як гарнір можна зробити картопляне пюре. Напевно ви не просто так забрели на цю сторінку. Ви хочете знати, як приготувати Свиняча вирізка в журавлинному соусі. Це простий рецепт приготування цієї страви, проте класичний складу зазначених продуктів завжди можна змінити за власним бажанням. Ця страва всіма улюблене, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як зробити Свиняча вирізка в журавлинному соусі в домашніх умовах, вам допоможе більш ніж докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався рецепт, поставте йому оцінку і напишіть ваш відгук для автора. Візьміть на замітку, що необхідно вважати калорійність кожного виготовленого продукту, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе піклуватися про вашу фігуру і здоров'я. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 43