Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » М'ясні страви » Хазанов хоровац

Хазанов хоровац

Хазанов хоровац Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 1 ч. 20 хв
Хазанов хоровац - це шашлик, приготований в каструлі. Зазвичай він готується з баранини, але так як баранина дуже складна в обробці, нижче представлений рецепт приготування Хазанов хоровац з яловичини.

Опис приготування:
Щоб приготувати Хазанов хоровац в домашніх умовах, треба спочатку прожарити м'ясо, після чого можна додавати інші інгредієнти. М'ясо слід смажити на топленому маслі. По готовності необхідно додати спеції, сіль, посипати все зеленню, гранатом і перемішати.

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
М'ясо/Яловичина
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Республіки СРСР/Вірменська

Інгредієнти:
  • Вирізка яловича - 500 Грам
  • Цибуля - 3 Штуки
  • Топлене масло - 3 ст. ложки
  • Гранат - 2 Штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком (червоний, чорний за смаком)
  • Приправи для м'яса - За смаком
  • Петрушка - За смаком

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати Хазанов хоровац
Хазанов хоровацВитягуємо зерна з граната. Хазанов хоровацПропускаємо через сито, отримуємо сік. Хазанов хоровацЯловичину миємо в холодній воді, нарізаємо невеликими шматками. Хазанов хоровацЦибулю ріжемо півкільцями. Хазанов хоровацЦибулю ріжемо півкільцями. Хазанов хоровацТопимо в каструлі масло, кидаємо в каструлю м'ясо і смажимо на сильному вогні. Як тільки воно схопиться, тут же зменшуємо вогонь до середнього. Смажимо до готовності, на це піде близько 20 хвилин. Хазанов хоровацЗверху викладаємо цибулю і обсмажуємо 5-7 хвилин. Хазанов хоровацДодаємо гранатовий сік. Перемішуємо і тушкуємо протягом 5-7 хвилин із закритою кришкою. Хазанов хоровацВитягуємо зерна з другого граната, поки м'ясо в каструлі гаситься. Подрібнюємо зелень. Коли м'ясо буде готове, додаємо зелень і гранат спеції, сіль, перемішуємо, подаємо до столу.

Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Хазанов хоровац в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Хазанов хоровац - кращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким!
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 648   
Схожі рецепти страв з фото:
М'ясо Отаман
Медальйон
Хоровац
Салат з кускусом і гранатом
Баранина з гранатом
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.