М'ясні рулетики з чорносливомЧас приготування: 1 ч. 0 хв Щоб здивувати гостей або своїх домочадців можна приготувати що-небудь зовсім просте, але дуже смачне. І рецепт м'ясних рулетиків з чорносливом з фото Вам в цьому допоможе, спробуйте! Опис приготування: Мені захотілося на свято приготувати що-небудь незвичайне, я взяла класичний рецепт м'ясних рулетиків з чорносливом і поекспериментувала з начинкою. Змазане майонезом м'ясо вийшло м'яким, а часничок надав рулетиками пікантний смак і аромат. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина/Фрукти/Чорнослив Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати М'ясні рулетики з чорносливом М'ясо нарізаємо пластами, відбиваємо з двох сторін. Відбиті шматочки солимо і перчимо з двох сторін. Для начинки використовуємо чорнослив без кісточки, потім заливаємо його окропом, щоб зробити м'якше. Нарізаємо шматочками. Подрібнити зелень петрушки. Часник дрібно порубати. З болгарського перцю видалити насіння і плодоніжку, нарізати дрібними кубиками. Відбиті шматочки м'яса змащуємо майонезом, рівномірно розподіляємо начинку: рубаний часник, зелень петрушки, болгарський перець і чорнослив. М'ясо згортаємо рулетом і заколюємо зубочисткою. Викладаємо рулетики на змащене олією деко і випікаємо 30-40 хвилин в духовці, розігрітій до 180-200 градусів. Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати М'ясні рулетики з чорносливом. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! М'ясні рулетики з чорносливом - унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 484