Шашлик зі свинини в оцтіЧас приготування: 6 ч. 0 хв Рецепт приготування смачного шашлику, маринованого в оцті, стане в нагоді кожному, хто збирається на пікнічок і розмірковує про те, який шашлик приготувати цього разу. Спробуйте цей - вам сподобається! Опис приготування: Мабуть, кожен чоловік вважає себе фахівцем в області маринування та смаження шашлику, і кожен твердо переконаний, що саме він знає, як правильно його готувати. Окей, якщо ви так дійсно вважаєте - я з вами сперечатися не буду, але якщо ви все-таки людина цікавиться і захоплюється, то на правах дипломованого піщепромишленніка я вам розповім, що маринувати шашлик у всяких там майонезік - щонайповніше марення. Маринувати м'ясо потрібно в кислоті - добре підходять лимонний сік і, зокрема, оцет. В цьому сам принцип маринування. Звичайно, існують різні версії правильної мариновки шашлику, проте одна з них - це шашлик в оцті. З власного досвіду можу сказати, що лише деякі маринади надають м'ясу такий хороший смак, який надає оцет. Спробуйте - я вам гарантую, що шашлик зі свинини в оцті вийде смачний. Оцет - це правильний з хімічної точки зору маринад для свинини. Ну, досить демагогії - розповідаю, як замаринувати шашлик зі свинини в оцті;) Призначення: На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви/Шашлик Географія кухні: Республіки СРСР Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Шашлик зі свинини в оцті Інгредієнти Лучок нарізаємо половинками кілець. Свинину нарізати кубиками. Змішуємо м'ясо з цибулею. Додаємо оцет і спеції. Перемішуємо. Маринуємо протягом 5 і більше годин. Перед обжаркой потрібно посолити. Готове м'ясо нанизуємо на шампури щільно один до одного. Смажити шашлик над розжареним вугіллям. Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Шашлик зі свинини в оцті на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Шашлик зі свинини в оцті - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 183