Кюфта-кебабЧас приготування: 40 хв Смачне східне блюдо кюфта-кебаб - це практично чисте м'ясо, приправлене спеціями. Кюфта-кебаб відмінна альтернатива шашликів, особливо якщо в компанії є діти і літні люди. Опис приготування: Нанизайте кюфта-кебаб на шпажки, попередньо замочені у воді. Запікайте кюфта-кебаб до золотистого кольору і готовності. Подавати кебаби можна з відвареним рисом, гострий томатний приправами, свіжими овочами та білими коржиками. Добре підійде сухе червоне вино, якщо є привід посвяткувати. Без всякого сумніву чарівно смачні кюфта-кебаб оцінять всі. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Кебаб Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Кюфта-кебаб Підготувати продукти. До фаршу додати яйця, цибуля і спеції. Фарш добре перемішати. Сформувати люляшкі. Нанизати кюфта-кебаб на шпажки і запекти на грилі. Смачного! Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Кюфта-кебаб. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Кюфта-кебаб у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 77