Гуляш зі свинячої шийкиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Рецепт приготування гуляшу зі свинячої шийки. Нехай в цьому рецепті і не яловичина, але зі свининою страва виходить дуже смачним. Опис приготування: Звичайно, для приготування справжнього угорського гуляшу потрібна яловичина. Але, цей рецепт приготування свинини дозволить зробити домашнє блюдо дуже смачним. Хоч гуляш зі свинини НЕ БУДЕ класичним блюдом, від цього він не стане менш смачним. Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина/Молочні продукти Блюдо: Гарячі страви/Гуляш Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Гуляш зі свинячої шийки 1. Тонкими півкільцями нарізаємо цибулю і спассірум його в каструлі, де будемо готувати гуляш (дно каструлі має бути товстим). На середньому вогні готуємо 2-3 хвилини. Цибуля повинен стати напівпрозорим. Додаємо спеції і пару хвилин готуємо ще, помішуючи для того, щоб добре змішалися масло і паприка. 2. На м'ясі зрізаємо зайвий жир, потім нарізаємо його кубиками, приблизно близько трьох сантиметрів, і додаємо в лук. З усіх боків злегка обсмажуємо. 3. Додаємо воду так, щоб м'ясо покрилося майже повністю. Потім солимо і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і готуємо з нещільно прилягає кришкою приблизно близько години, а може і трохи більше. Поки м'ясо не стане м'яким. 4. Очищаємо помідор, нарізаємо маленькими кубиками і приблизно за 30 хвилин до готовності м'яса додаємо до свинини. Коли свинина буде готова, додаємо кукурудзяну муку і сметану. Борошно додавати потроху. 5. Добре розмішуємо і доводимо до кипіння. Перевіряємо на сіль і подаємо до столу. Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Гуляш зі свинячої шийки. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Гуляш зі свинячої шийки в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 112