Компот з агрусуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Розповідаю, як правильно приготувати компот з агрусу на зиму на трилітрову банку. Опис приготування: Як приготувати компот з агрусу на зиму на трилітрову банку? 1. Беремо стиглі ягоди. Добре промиваємо, звільняємо від плодоніжок і за допомогою дерев'яних зубочисток проколюємо кожну ягідку (Щоб ягоди зберегли свою форму, а не лопнули, перетворившись на кашу). 2. Ягоди розкладаємо по літровим і стать літровим банкам. 3. Готуємо сироп. (На 1 літр води - 2 кг цукру). І заливаємо киплячим сиропом ягоди в банках. Залишаємо на 5 хвилин настоятися. 4. Далі сироп зливаємо в каструлю і варимо на середньому вогні близько 5 хвилин. 5. Знову заливаємо ягоди в банках киплячим сиропом і закриваємо кришкою. 6. Стерилізуємо банки при температурі 100 градусів. Банки ємністю 0,5 л стерилізуємо 15 хв, 1 л - 20 хв. Після обробки банки закочує і ставимо догори дном і охолоджуємо. Призначення: Для дітей/На святковий стіл Основний інгредієнт: Ягоди/Агрус Блюдо: Напої/Компоти Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 7-9 Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Компот з агрусу будинку. У вас обов'язково вийде смачний Компот з агрусу, а якщо вам не сподобався склад, ви можете з легкістю виключити або додати будь інгредієнт на ваш розсуд, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорійність кожного продукту. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді кулінарія стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя різноманітніше і смачніше! Тепер ви знаєте, як приготувати класичний рецепт Компот з агрусу в домашніх умовах. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 114