Кисіль із замороженої чорниціЧас приготування: 30 хв Замість того, щоб купувати пакетовані порошкові киселі, пропоную вам дізнатися, як приготувати кисіль із замороженої чорниці - це дуже швидко і просто, а напій вийде набагато смачніше! Опис приготування: Відразу хочу попередити - я не прихильник перетирання ягід для киселів, однак ви можете при бажанні перетерти їх перед тим, як вводити в кисіль крохмаль. І все ж з цілими ягодами смачніше, на мій погляд. Кисіль за цим рецептом виходить відмінний, з насиченим ароматом і смаком. Подобається і дітям, і дорослим. Рецепт киселю з замороженої чорниці такий: 1. Чорницю залити 3 склянками води і поставити на вогонь. Коли закипить, зменшити його, додати цукор. 2. Перемішати до повного розчинення і варити хвилин 5. 3. У склянці води розвести крохмаль і ввести в загальну масу - прямо в окріп. 4. Варити ще 5 хвилин, після чого кисіль ще раз перемішати і злегка остудити. Компот із замороженої чорниці готовий! ;) Смачного. Основний інгредієнт: Ягоди/Чорниця Блюдо: Напої/Киселі Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Перед вами простий рецепт приготування Кисіль із замороженої чорниці. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Кисіль із замороженої чорниці. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Кисіль із замороженої чорниці. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 166