Кисіль з чорниціЧас приготування: 25 хв Насичений смак чорниці знають і люблять багато. Для таких любителів пропоную спосіб, як приготувати кисіль з чорниці, - оригінально, смачно, корисно, а головне - натурально! Так що вперед, за справу! Опис приготування: Рецепт приготування киселю з чорниці простий і економний, - ягоди скоро з'являться, а якщо віддаєте перевагу покупні, - то все одно цілком бюджетно вийде. Але головне - це незвичайна користь від чорниці, яка нікуди не йде з цього соковитого з киселів! Так що приступимо. Рецепт чорничного киселю: 1. В першу чергу підготуємо наші ягоди. Промиваємо чорницю, позбавляючись від дрібних листком і сміття. А потім відправляємо в блендер, щоб перетерти. Можете залишити трохи ягід цілими для прикраси :) 2. Тепер всипаємо наші перетерті ягідки в каструлю, і заливаємо водою. Ставимо на вогонь. 3. Поки наша основа для киселю з чорниці в домашніх умовах готується, розводимо крохмаль в склянці холодної кип'яченої води, і дуже добре розмішуємо, - грудочки нам не потрібні :) 4. Як ягоди починають закипати, - саме час всипати до них цукор і, якщо є бажання, ванілін, корицю або гвоздику, - як вам подобається. Але я волію класичний рецепт киселю з чорниці, він і без зайвих спецій вийде ароматним, ось побачите :) 5. Коли всі замість добре закипить, і цукор весь розчиниться, потримаємо на сильному вогні ще кілька хвилин, потім вливаємо потроху нашу крохмальну суміш. 6. Залишилося тільки зменшити вогонь, і дочекатися, поки кисіль ще раз закипить. Вимикаємо, прикрашаємо, і можна подавати :) Що ж, тепер ви знаєте, як приготувати кисіль з чорниці. Будьте впевнені, він буде вам до смаку як в холодному, так і в теплому вигляді. Але пам'ятайте про те, як сильно чорниця фарбує зуби і пальці, так що будьте обережні :) Призначення: Для дітей/На полуденок/Здоровий сніданок Основний інгредієнт: Ягоди/Чорниця Блюдо: Напої/Киселі Географія кухні: Російська кухня Дієта: Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Кисіль з чорниці в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Кисіль з чорниці не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх! |
||
Категорія: Напої Переглядів: 1380