Вино з абрикосівЧас приготування: 10 дн. 0 год. 0 хв Зі свіжих абрикосів виходить смачне ароматне домашнє вино. Для його приготуванні потрібні тільки абрикоси, вода і цукор. Замішуємо, даємо побродити, наполягаємо і насолоджуємося!... Голову не втрачаємо! Опис приготування: У погребі на дачі ми зберігаємо домашнє вино. Приємно зібратися всією сім'єю, розташуватися під липою і, закутавши ніжки в плед, пропустити по келиху абрикосового вина. Почали ми його робити роки два тому і, що йдеться, підсіли. Про домашньому вини треба знати те, що воно п'ється легко, а встати після нього буває важко. Тому не перестарайтеся! Що стосується приготування вина, то я завжди з батьком раджуся і, якщо чесно, він стежить за тим, як воно бродить і дозріває. Знайдений мною в просторах Інтернету рецепт виявився дуже простим. Ділюся їм і з вами. До речі, важливо! Абрикоси використовуйте тільки дуже стиглі! Отже, як приготувати вино з абрикосів? 1. Абрикоси, кажуть, краще не промивати водою, а протерти вологою ганчірочкою. Плоди розріжте наполовину і виберіть кісточку. Потім замочіть абрикоси в кип'яченій теплій воді на цілих п'ять днів. 2. Через п'ять днів потрібно вичавити мезгу і додати цукор. Все, ставимо для бродіння. Вино треба дбайливо ростити і кожен день гарненько розмішувати дерев'яною паличкою. 3. Після закінчення бродіння вино треба процідити кілька разів. Для цього радять використовувати фільтрувальний папір. 4. Фільтроване вино залиште в скляному балоні для дозрівання. Насолоджуйтесь (в міру)! Основний інгредієнт: Фрукти/Абрикос Блюдо: Напої/Алкогольні/Домашнє вино Інгредієнти:
Кількість порцій: 20-30 Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Вино з абрикосів, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Вино з абрикосів. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям! |
||
Категорія: Напої Переглядів: 329