Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Напої » Вино зі смородини

Вино зі смородини

Вино з смородини
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Вам коли-небудь хотілося мати чарівний еліксир, за допомогою якого навіть у люті морози знову наступало б літо? Якщо так, то рецепт приготування вина зі смородини - те, що вам потрібно!

Опис приготування:
Звичайно, цей рецепт, що називається, аматорський - Професійні винороби напевно його не схвалять - але зате для домашніх умов він підходить прекрасно. Якщо у вас немає преса, бочки, заздалегідь приготовленої закваски - то цей рецепт вина зі смородини для вас!
для приготування підходить і чорна, і червона і навіть біла смородина. Правда, якщо з чорної вино виходить на диво запашне, то червоній смородині свого аромату не вистачає - рекомендую змішати її 1: 1 з іншими ягодами, наприклад, агрусом.





Основний інгредієнт:
Ягоди/Cмородіна
Блюдо: Напої/Алкогольні/Домашнє вино

Інгредієнти:
  • Смородина - 6 Склянок
  • Цукор - 3 Склянки
  • Дріжджі сухі - 3 чайні ложки (по 1 ч.л. на 3-літрову банку)
  • Вода - 5-6 Літрів

Кількість порцій: 20-40

Як приготувати Вино зі смородини
Вино з смородини Смородину перебрати, видалити всі гілочки, зіпсовані ягоди, сміття і т.д. Вино з смородини Можна придушити, щоб пустила сік, але це не обов'язково. Вино з смородини У 3-літрові банки покласти по 2 склянки смородини. Вино з смородини І засипати 1 склянкою цукру. Вино з смородини Додати дріжджі, залити теплою водою до плічок банок, надіти гумову рукавичку (один палець проколоти голкою, щоб виходив газ і рукавички не літали потім по дому). Вино з смородини Видалити Залишити вино на 30-45 днів в якомусь кутку. Як тільки процес бродіння закінчиться, зняти з осаду за допомогою гумової трубочки, процідити через марлю, розлити по пляшках і відправити в льох. Вино з смородини А взимку пити і згадувати теплі літні дні !;)
Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Вино зі смородини своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Вино зі смородини прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя!
Категорія: Напої Переглядів: 77   
Схожі рецепти страв з фото:
Морс з чорної смородини
Компот із червоної смородини
Варення зі смородини чорної (київський)
Повидло з чорної смородини
Вино із чорної смородини
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.