Наливка з горобиниЧас приготування: 16 дн. 15 ч. 0 хв Наливка з горобини в домашніх умовах - це щось більше, ніж просто спиртний напій, це - справжній цілющий нектар. Готується лікер дуже легко і вражає своїм вишуканим смаком. Опис приготування: З такою наливкою ви завжди зможете піти в гості або зустріти їх у себе. На святковому столі лікер з горобини - невід'ємна частина. У нашій сім'ї дуже люблять наливку з горобини в домашніх умовах, тому готувати її щорічно. Призначення: На обід/На святковий стіл Основний інгредієнт: Ягоди/Горобина Блюдо: Напої/Алкогольні/Наливки Інгредієнти:
Кількість порцій: 100 Як приготувати Наливка з горобини 1. Готувати наливку з горобини в домашніх умовах дуже легко і не клопітно. Один невеликий секрет - візьміть морожену горобину. Так напій вийде більш смачним і цілющим. Я зазвичай морожени на зиму ягідки і завжди залишаю кілограм для таких цілей. 2. Тепер зробіть цукровий сироп і додайте в нього ягоди. Туди ж налийте горілку чи очищений самогон. Все добре перемішайте. 3. Тепер дайте настоятися наливки три тижні в темному місці. Періодично контролюйте процес. Через зазначений час наливка готова до вживання. Зберігати її краще в прохолодному місці. 4. Таку наливочки можна пригубити не тільки за обіднім або святковим столом, а й навіть додати в чай! Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Наливка з горобини у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Наливка з горобини. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 93