Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Короп запечений в рукаві
Морозиво з ожиною
Дієтичне тісто для пельменів
Ожина з цукром на зиму
Сосиски в тісті на сковороді
Шматочки кабачків в клярі
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Напої » Квас з бузини

Квас з бузини

Квас з бузини
Час приготування: 3 днів. 4 ч. 0 хв
Цей незвичайний рецепт приготування квасу вас точно приємно здивує! Квас готується з суцвіть бузини, має гарний колір, а на смак чимось нагадує ігристе шампанське!

Опис приготування:
Простий рецепт приготування квасу з бузини - до ваших послуг. Цей квас готується протягом чотирьох днів. Бузина настоюється в сиропі з цукру і лимонної кислоти. Коли квас настоїться, в нього додають м'яту і розливають по пляшках. Зберігається напій в холодильнику і п'ється холодним. Удачі!

Призначення: На природу/Для дітей/На полуденок
Блюдо: Напої/Квас

Інгредієнти:
  • Бузина - 20 Штук (суцвіття)
  • Вода - 4 Литра
  • Цукор - 400 Грам
  • Лимонна кислота - 2 чайні ложки
  • М'ята - 1 Штука (гілочка)

Кількість порцій: 4

Як приготувати Квас з бузини
Квас з бузини Бузину ретельно перебираємо, там можуть бути жучки-павучки. Мити бузину не потрібно. Квас з бузини У каструлю налийте 4 літри води, додайте лимонну кислоту і цукор. Доведіть до кипіння, а потім охолодіть. Квас з бузини У остиглий сироп опустіть бузину, притисніть рукою, щоб опустити повністю. Квас з бузини Зверху накриваємо кришкою. Чотири дні наполягаємо, час від часу перемішуючи. Квас з бузини Через чотири дні, квас процідіть і розлийте по пляшках, додавши м'яту. Охолодіть в холодильнику і насолоджуйтеся!
Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Квас з бузини будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Квас з бузини - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Квас з бузини все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству.
Категорія: Напої Переглядів: 343   
Схожі рецепти страв з фото:
Варення з бузини
Квас з березового соку
Квас без дріжджів
Квас з квасного сусла
Квас з ревеню
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.