Квас без дріжджівЧас приготування: 19 ч. 0 хв Квас готується на домашній заквасці з житнього борошна без використання дріжджів. Виходить відмінний прохолодний напій, втамовує спрагу і рятує від літньої спеки. Опис приготування: Вашій увазі - простий рецепт приготування квасу без дріжджів. Після приготування першої порції квасу, не поспішайте виливати закваску, просто додайте ще сухого квасу і цукру. Через добу буде готова чергова порція квасу. Думаю, у вас все вийде. Удачі! Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Мука Блюдо: Напої/Квас Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Квас без дріжджів У трилітрову банку заливаємо воду, додаємо закваску. Сюди ж кладемо сухий квас. Засипаємо цукор. Ретельно перемішуємо вміст банки, накриваємо марлею і залишаємо на добу при кімнатній температурі. Через добу проціджуємо квас в пляшку, зберігаємо в холодильнику. Смачного! У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Квас без дріжджів - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Квас без дріжджів в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Квас без дріжджів смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 826