Квас з квасного суслаЧас приготування: 19 ч. 0 хв А пам'ятаєте смак квасу з бочки? Так от, квас приготований за цим рецептом, як раз нагадує той бочковий темний квас. Цукор регулюйте за смаком, кожен любить по своєму. Пробуємо! Опис приготування: Перед вами - класичний рецепт приготування квасу з квасного сусла. Від бродіння до готовності квасу, як правило проходять добу. До речі, не поспішайте викидати закваску від першої порції, адже з неї можна приготувати ще квасу, до того ж на наступний раз він буде бродити швидше, ніж вперше. Готовий напій слід зберігати в холодильнику. Гарного дня! Призначення: На природу/Для дітей/На полуденок Блюдо: Напої/Квас Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Квас з квасного сусла У трилітрову ємність налийте питної води, із загального к-ва злийте 1 склянку води і підігрійте його до 50 градусів. У підігрітій воді розводимо 5 ст.л. квасного сусла і 1ч.л дріжджів, додаємо 1 ст.л. солоду і цукор. Все ретельно перемішуємо, кладемо родзинки і перемішуємо ще раз. Ставимо майбутній квас в тепле місце на 8 годин. Постійно пробуйте квас на смак, якщо він досить газовані і добре заграв - процідіть його через марлю і розлийте по пляшках, закупорити їх. Зберігайте напій в холодильнику. Смачного! Тепер ви знаєте як приготувати домашній Квас з квасного сусла raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Квас з квасного сусла можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 862