Квас з квасного сусла![]() Час приготування: 19 ч. 0 хв А пам'ятаєте смак квасу з бочки? Так от, квас приготований за цим рецептом, як раз нагадує той бочковий темний квас. Цукор регулюйте за смаком, кожен любить по своєму. Пробуємо! Опис приготування: Перед вами - класичний рецепт приготування квасу з квасного сусла. Від бродіння до готовності квасу, як правило проходять добу. До речі, не поспішайте викидати закваску від першої порції, адже з неї можна приготувати ще квасу, до того ж на наступний раз він буде бродити швидше, ніж вперше. Готовий напій слід зберігати в холодильнику. Гарного дня! Призначення: На природу/Для дітей/На полуденок Блюдо: Напої/Квас Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Квас з квасного сусла ![]() ![]() ![]() Тепер ви знаєте як приготувати домашній Квас з квасного сусла raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Квас з квасного сусла можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 862