Морс з калиниЧас приготування: 30 хв Морс з калини - літній напій, який не тільки легко готується, але і ще є багатим вітамінним ласощами корисним для підтримки імунітету і краси кожного. Опис приготування: Ягоди калини слід ретельно промити в декількох водах, очистити від серцевини, плодоніжок та іншого сміття. Потім протерти через сито або розмолоти блендером. Отримане пюре залити водою, засипати цукром і поставити на середній вогонь, помішувати, щоб цукор розчинився. Як тільки морс закипить, зняти з вогню, охолодити і процідити, але цідити за бажанням. Я наприклад половину проціджую, половину залишаю. Удачі! Основний інгредієнт: Ягоди/Калина Блюдо: Напої/Фруктові/Морс Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-9 Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Морс з калини в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Морс з калини, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 120