Запечені яблука з цукромЧас приготування: 3 ч. 0 хв Запечені яблука з цукром дуже смачні, в багатьох ресторанах їх подають на десерт. Це хороша альтернатива шматку торта, куди більш корисна, адже запечені яблука зберігають свої корисні властивості. Опис приготування: Запечені яблука в духовці можна накрити фольгою. Час запікання залежить від сорту яблук. Яблука виходять чудово смачними і подаються на десерт. Їх можна посипати горіхами або прикрасити збитими вершками. Запечені яблука можна готувати в будь-який час року. Я люблю брати солодкі десертні сорти. Успіхів! Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Десерти Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Запечені яблука з цукром Для начинки в миску покласти цукор, корицю, родзинки, цедру лимона, сік половинки апельсина. Все змішати. Вирізати серединки яблук, дно повинно залишитися цілим. Яблука укласти на деко. Яблука начинити сумішшю. У кожне яблуко покласти по шматочку масла і 2 ч.л. соку апельсина. Запікати яблука 30-40 хвилин. Спробуйте приготувати Запечені яблука з цукром в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Запечені яблука з цукром можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 78