Запечені яблука з корицеюЧас приготування: 10 хв Простий і смачний рецепт. Запечене яблуко з основою з цукру і кориці подається як десерт. Опис приготування: Простий і смачний рецепт. Запечене яблуко з основою з цукру і кориці подається як десерт. Призначення: Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Випічка/Десерти Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Запечені яблука з корицею Інгредієнти на 1 яблуко: 1 столова ложка цукру 1/4 чайної ложки кориці Яблуко (можете приготувати і кілька яблук в залежності від кількості людей) Гарненько перемішайте цукор і корицю. Наріжте яблуко на 8 часточок. Зробіть це, розрізаючи яблуко від одного полюса до іншого і повторюйте з половинки до чверті. Вирізуйте серцевини яблучних часточок. Зберіть часточки яблука у фользі. Насипаємо суміш цукру і кориці в яблуко. Закриваємо яблуко шматочками які виконують роль кришки, загортаємо у фольгу і ставимо в духовку. Випікати 15-20 хвилин при температурі 350 ° F (духовка), якщо ви готуєте в грилі - 10 хвилин. Цей смачний Запечені яблука з корицею ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Запечені яблука з корицею з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Запечені яблука з корицею. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 367