Брокколі в пароварціЧас приготування: 20 хв Розповідаю, як приготувати брокколі в пароварці. Корисно, смачно, швидко і без втрати корисних речовин. Брокколі, приготована в пароварці - відмінний гарнір або інгредієнт для салату. Опис приготування: Я вважаю, що брокколі найкраще готувати саме в пароварці - так у неї зберігається гарний колір і всі корисні речовини. І якщо у вас на кухні ще немає пароварки - обов'язково купите її, корисна штука. Отже, я розповідаю, як приготувати брокколі в пароварці: 1. Моєму брокколі, розбираємо на суцвіття і по можливості максимально підсушуємо її. 2. Укладаємо на верхній рівень пароварки і виставляємо потрібний нам режим. Зазвичай на пароварці намальовані всі продукти і вказано час їх готування. якщо у вас такої інструкції немає - включаємо пароварку на 8-10 хвилин. Це час орієнтовний. Визначити готовність капусти легко - якщо ніж легко входить в м'якоть - все готово. Брокколі, приготована в пароварці, подається до столу відразу ж, якщо ви готували її на гарнір. Якщо брокколі в пароварці ви готували на салат - то остудіть і додавайте. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю/Корисний обід/Дієтичний вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Брокколі Блюдо: Гарніри Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Брокколі в пароварці, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Брокколі в пароварці - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 109