Брокколі на паруЧас приготування: 15 хв Знати, як приготувати брокколі на пару, стане в нагоді кожному - адже це найкорисніший спосіб готування, при якому зберігаються всі вітаміни і корисні речовини цього чудового овочу! Опис приготування: Брокколі можна подавати до столу, як гарячий гарнір. А можна зробити соус і подавати капусту, як холодну закуску. Я більше люблю подавати брокколі як повноцінний гарнір до страв з риби, з м'ясом в общем-то теж непогано поєднується. Ну, а як вам використовувати брокколі, приготовлену на пару - це вже вирішувати вам. Призначення: На обід/На вечерю/Корисний обід/Легка вечеря Основний інгредієнт: Овочі/Брокколі Блюдо: Закуски/Гарніри/Страви на пару Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Брокколі на пару 1. Брокколі промийте. бажано занурити всю голову на хвилин 10 в підсолену холодну воду. 2. Зріжте стебло капусти і поріжте броколі на суцвіття. 3. Брокколі будемо готувати на пару. Приготуйте каструлю з водою і вкладете в неї спеціальну решеточку або поставте всередину миску. 4. Викладіть в грати або верхню миску брокколі. Накрийте кришкою. 5. Готуйте брокколі на пару протягом 4-5 хвилин. Потім відразу ж відкрийте кришку і викладіть броколі на блюдо. 6. Брокколі на пару подавайте з улюбленим соусом. Смачного! У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Брокколі на пару - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Брокколі на пару в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Брокколі на пару смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 164