Яблука в клярі і карамеліЧас приготування: 30 хв Рецепти з передачі Звана вечеря на каналі РЕН ТВ. Десерт готує Граф Гагарін, продюсер. Призначення: На вечерю/Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Десерти/Страви в клярі Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Яблука в клярі і карамелі Очистити яблука від шкірки, видалити серцевину і порізати великими часточками. Приготування клярі: 1 яйце розбити в борошно, додати масло, залити воду постійно помішуючи, потім додати крохмаль і ретельно перешкодити. Часточки яблука обваляти в крохмалі, потім вмочити в кляр. Обсмажувати у фритюрі. Приготування карамелі: Влити невелику кількість масла в сковороду, додати цукор, залити 100 мл води, змішувати до карамелізації. Посипати кунжутом і гарненько перемішати. Прибрати яблука з фритюрниці, помістити їх на сковороду і обсмажити разом з карамеллю. Розкласти по тарілках, залити соком лимона. Яблука в клярі і карамелі - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Яблука в клярі і карамелі в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
Категорія: Різне Переглядів: 24