Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Закуски » Кабачки в клярі з часником

Кабачки в клярі з часником

Кабачки в клярі з часником
Час приготування: 30 хв
Смажені кабачки в клярі відмінно поєднуються з майонезним соусом з часником. Готуються вони швидко і можуть стати відмінною закускою. У вас вийдуть кабачки із хрусткою скоринкою під пікантним соусом.

Опис приготування:
Для приготування кабачків в клярі можна приготувати традиційний або м'який кляр з яйця, п'яти столових ложок борошна і склянки молока. У такому випадку вийдуть свого роду пиріжки raquo ;. А можна обсмажити кабачки в сухарях, на сухе raquo ;, попередньо вмочивши їх у борошні з яйцем.

Мій рецепт розрахований на сухої кляр - з панірувальними сухарями. Нарізати кабачки також можна по-різному. Я пропоную відійти від традиційної круглої форми і нарізати кабачок брусочками. Запікати брусочки можна на сковороді або в духовці. З метою економії часу запікати буду на сковороді.

Отже, як приготувати кабачки в клярі з часником?
1. Кабачок промийте, очистіть від шкірки і наріжте брусочками.
2. Яйце змішайте в мисочці з борошном, сіллю і перцем. Можете збити віночком. В окрему тарілку викладіть сухарі.
3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Кабачкові брусочки умочіть в кляр, потім в сухарі і викладіть на добре прогрівшись масло. Обсмажте з усіх боків.
4. Підготуйте соус з часником. Для цього викладіть в мисочку майонез, видавіть в нього пропущений через землянку часник. Кріп і/або петрушку промийте, просушіть, дрібно нарубати. Змішайте з майонезом і часником.
5. Обсмажені в клярі кабачки викладіть на тарілку, в центр тарілки поставте соусницю або мисочку з часниковим соусом. Соусниця повинна бути широкою, щоб зручно було кабачки в ній вмочати.

Кабачки в клярі з часником готові!
Приємного апетиту!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Кабачок/Часник
Блюдо: Закуски/Страви в клярі

Інгредієнти:
  • Кабачок - 1 Штука
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Яйце - 1 Штука
  • Борошно - 2 Ст. ложки
  • Панірувальні сухарі - 3-4 Ст. ложок
  • Рослинна олія - ??5 Ст. ложок
  • Майонез - 100 Грам
  • Зелень уропа або петрушки - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком

Кількість порцій: 3-4
Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Кабачки в клярі з часником гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Кабачки в клярі з часником - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку!
Категорія: Закуски Переглядів: 57   
Схожі рецепти страв з фото:
Кабачки в клярі
Кабачки з часником в духовці
Кабачки з часником і майонезом
Шматочки кабачків в клярі
Смажені кабачки з часником
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.