Желе з ревенюЧас приготування: 2 ч. 0 хв Рецепт приготування желе з ревеню. Виключно для гурманів. Опис приготування: 1.Вскіпятіть воду, всипати цукор і перемішати до повного розчинення. 2.Ревень промити, порізати середніми шматками, покласти в сироп і відварити до м'якості. Готову суміш процідити через маленьке сито і полотняний рушник. Злегка остудити, залити вино і всипати желатин 3.Нагревать відвар на водяній бані і дати желатину розчинитися, але не кип'ятити. 4.Убрать з вогню, заповнити форми, дати охолонути до кімнатної температури і помістити застигати в холодильник. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Ревінь Блюдо: Десерти/Желе Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Желе з ревеню - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Желе з ревеню в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 98