Парфе з йогуртуЧас приготування: 10 хв Слово парфе (У перекладі з французької) означає бездоганний і прекрасний. Ці слова ідеально підходять до опису цього смачного холодного десерту з йогурту і фруктів з ягодами! Опис приготування: Це класичний рецепт приготування парфе з йогурту. Вся принадність цього десерту в взаємозамінності інгредієнтів, ви з легкістю можете замінювати одні фрукти іншими, щоразу знаходячи нові поєднання і створюючи різні за смаком десерти. Також важливим інгредієнтом є злаки, підійдуть будь-які: мюслі, вівсяні пластівці, гранола і тд. Вибір за вами, удачі! Призначення: На сніданок/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Банан/Ізюм/Сухофрукти/Молочні продукти/Йогурт Блюдо: Десерти Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Парфе з йогурту Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Заздалегідь підготуйте склянку, попередньо охолодивши його в холодильнику або морозилці. Це додасть десерту свіжості. Чверть йогурту влийте на дно склянки. Далі викладаємо порізані кільцями банани, родзинки і будь-які інші ягоди або фрукти на ваш смак. Також можна додати злаки, наприклад, мюслі або пластівці. Зверху залийте йогуртом. Смачного! Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Парфе з йогурту в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Парфе з йогурту - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 89