Парфе з сметаниЧас приготування: 1 ч. 0 хв Існує безліч варіантів приготування парфе. Всі вони по-своєму цікаві. Для мене ж найкращим і найулюбленішим завжди залишається рецепт приготування парфе з сметани з ягодами. Опис приготування: Так як же приготувати парфе з сметани в домашніх умовах? Для початку потрібно підготувати желатин, який пізніше додасть красиву форму нашому десерту. Потім сметана збивається з цукром і розділяється на чотири рівних порції, змішаних з какао, буряком і ягодами. З цих порцій і желатину і формується майбутнє парфе. Дотримуйтесь наведеному нижче рецептом з фотографіями, щоб не упустити нічого важливого. Удачі! Призначення: На сніданок/На полуденок Основний інгредієнт: Ягоди/Журавлина/Чорна смородина/Молочні продукти/Сметана/Cмородіна Блюдо: Десерти Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 7-8 Як приготувати Парфе з сметани Желатин залийте яблучним соком і залиште на 40 хвилин. Потім розігрійте (на водяній бані), повинна вийти однорідна маса. Сметану збийте з цукром, розлийте отриману суміш по чотирьох склянках: 1) сметана, змішана з какао, 2) сметана + протерті ягоди, 3) сметана + сік буряка 4) сметана. У кожну склянку сметани додайте 1/4 частина желатину (додавати безпосередньо перед заливкою). Першим у форму залийте склянку сметани з какао, поставте на 10 хвилин у морозилку. Потім заливаємо сметану з протертими ягодами, відправляємо в морозилку. Далі повторюємо процедуру з рештою двома шарами. Виходить ось таке листкове парфе. Смачного! Ви напевно не з чуток знаєте, що Парфе з сметани - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Парфе з сметани в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 461