Груші в журавлинному соусіЧас приготування: 45 хв Рецепт приготування десерту з груш в журавлинному соусі. Подавайте цей десерт теплим або охолодженим з морозивом або вершками. Опис приготування: Викласти груші у велику каструлю. Додати достатньо води, щоб вода покривала груші (близько 4 чашок). Додати цукор, корицю, цитрусові кірки, мед і лимонний сік. Використовуючи ніж, очистити насіння ванілі і додати в каструлю в стручку. Довести до кипіння, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Зменшити вогонь і варити, поки груші не стануть м'якими, близько 10 хвилин. Додати свіжу журавлину і варити, поки ягоди не стануть м'якими, але не м'якими, близько 3 хвилин. Викласти груші на блюдо. Полити груші журавлинним соусом. Додати пакетик чаю і сушену журавлину, якщо вона використовується. Дати охолонути протягом 15 хвилин. Накрити і поставити в холодильник на ніч. Перед подачею на стіл видалити стручок ванілі, паличку кориці, цитрусові кірки і пакетик чаю. Викласти груші з сиропом і ягодами журавлини на блюдо, додати йогурт, сметану або сир. Призначення: Для дітей/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Ягоди/Журавлина/Груша Блюдо: Десерти Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Груші в журавлинному соусі будинку. У вас обов'язково вийде смачний Груші в журавлинному соусі, а якщо вам не сподобався склад, ви можете з легкістю виключити або додати будь інгредієнт на ваш розсуд, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорійність кожного продукту. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді кулінарія стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя різноманітніше і смачніше! Тепер ви знаєте, як приготувати класичний рецепт Груші в журавлинному соусі в домашніх умовах. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 28