Чатні з груші і журавлиниЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування чатні зі свіжої журавлини, нарізаної кубиками груші, лимонної цедри та інжиру. Ця чатні може зберігатися в холодильнику протягом двох тижнів. Опис приготування: Змішати журавлину і цукор в каструлі, варити на середньому повільному вогні, поки ягоди не пустять сік, близько 8 хвилин. Очистити і нарізати груші на кубики. Викласти нарізані груші в миску і змішати з лимонною цедрою і соком. Додати апельсиновий сік, родзинки, інжир до журавлини. Збільшити вогонь до високого. Помішуючи, додати груші, коли суміш почне міхур. Готувати, помішуючи, поки суміш не загусне і груші не стануть червоними, близько 10 хвилин. Викласти в миску. Дати охолонути, охолодити чатні в холодильнику до 24 годин. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/8 березня Основний інгредієнт: Фрукти/Ягоди/Журавлина/Груша Блюдо: Соуси/Чатни Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Індійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Чатни з груші і журавлини в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Чатни з груші і журавлини. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 29