Крем для паскиЧас приготування: 10 хв Крем для паски готується дуже просто і швидко. Наносити крем треба на повністю остиглий паску. Крім крему, паску можна прикрасити кондитерської посипкою, марципанами. Все залежить від вашої фантазії. Опис приготування: Крем для паски готується за лічені хвилини. Із зазначеної кількості інгредієнтів крему вийде на 2 паски. Зі святом! Світлого Великодня! Призначення: На святковий стіл/Великдень Блюдо: Десерти/Крем Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Крем для паски 1. Паска остудіть. Поставте на грати, а під грати поставте велике блюдо або застеліть стіл папером. 2. Для приготування крему в мисочці вінчиком або виделкою перемішайте цукрову пудру і лимонний сік. Якщо крем вийшов занадто густий, додайте трохи води, якщо занадто рідкий - пудри. Почніть поливати з центру паски. 3. Поливайте паску кремом тонкою цівкою. 4. Крем повинен красиво розлитися по пасці. 5. Поки крем не застиг, посипте паску кондитерської посипкою або подрібненими горіхами. Залиште паску до охолодження. Смачного! Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Крем для паски - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Крем для паски в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 134