Сирна паска без яєцьЧас приготування: 12 год. 0 хв Сирна паска без яєць готується за таким же принципом, що і паска з яйцями, виняток - яйця не додаємо. Жирність сиру та сметани вибирайте на свій смак. У паску додамо також сухофрукти. Опис приготування: Перед початком приготування сирної паски без яєць, виберіть з холодильника вершкове масло. Нам воно знадобиться зовсім м'яке. Отже, як приготувати сирну паску без яєць? 1. Спочатку треба перетерти сир. Можна це зробити за допомогою дерев'яної ложки, сита або міксера. Якщо сир без грудочок, то його перетирати не треба. 2. Сухофрукти залийте окропом, потримайте трохи, потім злийте і просушіть. 3. Додайте в сир цукрову пудру, ванілін, сметану, збийте міксером. Цукор ми не використовуємо тому, що в пасці можуть відчуватися цукрові крупинки. 4. Масу перемішайте з сухофруктами. 5. Тісто для нашої паски готово. Тепер треба приготувати пасочницу або іншу ємність для тесту. Підійде миска, відерце, новий квітковий горщик. Із зазначеної кількості інгредієнтів вийде 2 невеликі паски. Отже, ємність застелите складеної овдовіле або втричі марлею. 6. Перелийте тісто. Марлю загорніть. Зверху поставте денце і прес - банку з водою, наприклад. Поставте паску в холодильник на ніч або на 10 годин. 7. По закінченню зазначеного часу паску переверніть на тарілку і подавайте. Сирна паска без яєць готова! Приємного апетиту! Призначення: На святковий стіл/Великдень Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир/Масло/Сметана Блюдо: Десерти Інгредієнти:
Кількість порцій: 7-9 Тепер ви знаєте як приготувати домашній Сирна паска без яєць raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Сирна паска без яєць можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 72