Запечена білокачанна капустаЧас приготування: 1 ч. 0 хв Білокачанна капуста в наших краях дуже популярна, проте чомусь запікають її дуже рідко. Пропоную зруйнувати стереотип і приготувати білокачанну капусту саме методом запікання. Опис приготування: Білокачанна капуста, запечена в духовці таким способом, буде відмінним гарніром до м'яса. Смак, треба сказати, дуже несподіваний - така капуста не схожа на приготовлену звичайним способом. Рекомендую спробувати хоча б один раз, все одно витрати на блюдо смішні, але є ймовірність що вам дуже сподобається. Рецепт - нижче :) Удачі! Призначення: На обід/На вечерю/Корисний обід/Легка вечеря Основний інгредієнт: Овочі/Капуста Блюдо: Гарніри Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Запечена білокачанна капуста Капусту вимийте, очистіть від качани і жорстких верхніх листків. Розріжте на великі шматки і викладіть у форму для запікання. У мене на фото є ще й капуста іншого кольору - її теж можна так запікати. Полийте капусту розтопленим вершковим маслом. Посипте сіллю, перцем і спеціями. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо приблизно 40 хвилин. Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Запечена білокачанна капуста в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Запечена білокачанна капуста не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 1336