Салат з ріпиЧас приготування: 10 хв Рецепт приготування салату з ріпи, цибулі, спецій і рослинного масла. Опис приготування: Ріпа вкрай рідко використовується нами в кулінарії, а зовсім даремно. У цьому овочі багато вітаміну С, ефірних масел і мінералів. В якості спецій в даному рецепті використовуються чорний мелений перець і коріандр. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Ріпа Блюдо: Салати Географія кухні: Російська кухня Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Салат з ріпи 1. Вимити ріпу, очистити і крупно натерти на тертці. 2. Подрібнити цибулю і додати його до тертої ріпі. Приправити сіллю, чорним перцем і коріандром за смаком. Ретельно перемішати. 3. Додати необхідну кількість рослинної олії або майонезу. Перемішати. Подавати салат відразу ж після його приготування - це дозволить ріпі зберегти всі її вітаміни. Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Салат з ріпи - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Салат з ріпи в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Салати Переглядів: 233