Салат з білокачанної капустиЧас приготування: 10 хв Рецепт приготування салату з ріпи, цибулі, спецій і рослинного масла. Опис приготування: Салати з білокачанної капустою завжди смачні і корисні. Приготування: Дрібно нашаткувати капусту. Викласти капусту в каструлю, посолити за смаком і додати 1 столову ложку оцту. Нагріти, постійно помішуючи, до тих пір, поки капуста не стане м'якою. Злити виділився капустяний сік і охолодити капусту. Нашаткувати моркву і перемішати з капустою. Додати цукор, решту 2 столові ложки оцту і рослинне масло. Посипати салат подрібненою зеленою цибулею і подавати. Призначення: На обід/На полуденок Основний інгредієнт: Овочі/Капуста Блюдо: Салати Географія кухні: Російська кухня Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Салат з білокачанної капусти в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Салат з білокачанної капусти - кращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким! |
||
Категорія: Салати Переглядів: 73