Салат з кавунаЧас приготування: 20 хв Рецепт приготування дуже красивого вегетаріанського салату, який прикрасить будь-який святковий стіл. Опис приготування: Літо дарує нам стільки можливостей вдосконалити свої кулінарні таланти, що неможливо не скористатися цим шансом. Спробуйте створити справжній кавуновий шедевр власними руками. Призначення: На святковий стіл/Весілля Основний інгредієнт: Ягоди/Кавун Блюдо: Салати Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Салат з кавуна 1. Помийте і добре обтрусіть від води всі фрукти. Злийте сік з ананасів, всі фрукти очистіть, поріжте на невеликі шматочки і часточки. Виноград розберіть на окремі ягоди. 2. Кавун розріжте навпіл уздовж, акуратно витягніть всю м'якоть, щоб не пошкодити шкірку кавуна. Видаліть всі кісточки з м'якоті. 3. В окремій мисці перемішайте шматочки м'якоті кавуна і інші фрукти. Розкладіть рівномірно по всіх 4 половинкам кавуна. 4. Особлива чарівність салату зрадить ручка, виконана з тією ж кавунової кірки. Подавайте салат відразу ж, а якщо його необхідно зберігати, то тримайте його в холодильнику не більше декількох годин, щоб фрукти не стекли. Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Салат з кавуна. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Салат з кавуна в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Салати Переглядів: 29